Zwemles, met diplomagarantie, voor een vaste prijs!

Ouders zijn nauw betrokken en zwemmen mee als hun kind voor de eerste keer in het grote bassin les krijgt.

 

U kunt uw kind kosteloos bij ons inschrijven.

Pas als u met ons door wilt gaan betaalt u de kennismakingskosten.

Email via info@zwemschoolmidden.nl = binnen 12 uur antwoord.   

Niets ontvangen? Kijkt u dan even in uw spambox, vooral accounts eindigend op hotmail.com en/of nl belanden daarin.  


Door corona zijn de afspraken ten aanzien van het aanwezig zijn bij de zwemlessen nog steeds van toepassing. Zodra er versoepeling optreed vanuit het RIVM/Overheid mogen ouders hopelijk weer aanwezig zijn bij de zwemlessen. Krijgt vervolg.

Starters- en Oefengroep = privéles, maximaal 4 kinderen per groep.

Zwemlocaties nabij de A2 in Vianen en achter stadion Galgenwaard in Utrecht.

Voornamelijk zwemles in het weekend! 

  In de Starters & Oefengroep genieten alle kinderen privéles

Email naar info@zwemschoolmidden.nl beantwoorden wij doorgaans in de ochtend en in de avond. Geen reactie ontvangen? Bel dan; 0347-322 503 (privénummer) of het mobiele nummer 06-274 30 203.

Zwemschool Midden kent alleen een wachtlijst voor kinderen onder de 4.5 jaar, boven de 4.5 jaar krijgt u bij aanmelding te horen wanneer uw kind start binnen 2 maanden. 

Sinds 2004 huren wij voldoende zwembadruimte in. Tijdens de kennismaking en de eerste zwemles observeren wij ieder kind afzonderlijk en zodoende komt ieder kind op de juiste plek terecht. Uw kind kan iets niet? 'Boeiend', wat kan uw kind wél?  

U wilt duidelijkheid en wij realiseren ons dat er veel informatie op onze site staat. Wij willen u volledig informeren, zodat ook u de juiste keus kunt maken, succes!

Wij hebben een logische opbouw in de zwemontwikkeling voor ieder kind weten te ontwikkelen. Daarvoor gebruiken wij 2 locaties. De Mytylschool in Utrecht en het 'grote zwembad' en het 'kleine' instructiebad van Helsdingen in Vianen.

In Vianen vind de kennismaking en het proef- en diplomazwemmen plaats. Tevens kan uw kind de gehele zwemles-traject in Vianen blijven zwemmen.

In Utrecht bestaat de mogelijkheid om het grootste gedeelte van de lesperiode daar plaats te laten vinden, maar de kennismaking en het proef- en diploma-zwemmen vind plaats in Vianen. Na de Startersgroep wordt uw kind ingedeeld op een latere tijd op de zondag in Utrecht of op de zaterdag in Vianen. In bijzondere omstandigheden kan het mogelijk zijn dat het gehele zwemtraject in Utrecht plaats gaat vinden, dit in overleg.  

Tevens adviseren wij u om gebruik te maken van de Stickerkaart in Heldingen Vianen.  De Stickerkaart is tevens een abonnement voor Vianen u en uw kind, dit om uw kind tijdens de recreatieve uren te laten wennen aan het grote bad.           

Onze missie is om op een leuke en kindvriendelijke manier zwemles te verzorgen. In de meeste gevallen leert uw kind zich binnen 3 maanden voortbewegen in diep water en is het behalen van het A-diploma binnen 10 maanden geen uitzondering.

Tijdens onze zwemlessen laten wij de kinderen ook kennismaken met overleving. Fijn om te weten dat uw kind niet in paniek raakt bij het vallen in diep water, toch?

Uw kind staat centraal en niet ons systeem. Nog niet met het gezicht in het water?Geen probleem, wat kan uw kind wel? Kinderen in hun waarde laten en serieus nemen vinden wij belangrijk. Wat is er voor uw kind belangrijk, dat staat centraal. 

Binnen 02 maanden op zwemles. Geen wachtlijst, hoe kan dat?

Uw kind start in de Startersgroep met nooit meer dan 4 kinderen. In die periode krijgen wij een goed beeld van uw kind en kunnen wij een traject starten welk past bij uw kind. Ieder kind is uniek en daar anticiperen wij op. Wij werken met een beloningssysteem. Als uw kind een bepaald doel heeft behaald, belonen wij dat met een sticker. Als uw kind inzet heeft getoond belonen wij dat met een sticker. Door deze aanpak is er een gezonde doorstroming binnen onze zwemschool en zal uw kind zich niet gauw gaan vervelen met het herhalen van dezelfde lesstof. 

Maximaal 4 kinderen, per professional, in de Starters- & Oefengroep

In de Startersgroepen, zaterdag in Vianen en zondag en maandag in Utrecht, bevinden zich maximaal 4 kinderen in één groep en nooit meer dan 8 kinderen in het gehele bassin. Er zijn bij al onze zwemlessen ouders aanwezig. In beginsel niet altijd dezelfde ouders. Dit om uw kind ook aan ons te laten wennen en het kan zijn dat uw kind ander gedrag vertoont als u bij de les aanwezig bent. Om de week bent u er in de beginfase bij en mocht de situatie erom vragen dan wijzigen wij. 

M.u.v. de zomer- en kerstvakantie gaan wij door met de zwemlessen. 

Iedere zaterdag- en woensdagmiddag zijn wij aanwezig in Vianen tijdens het recreatief zwemmen om u en uw kind te ondersteunen. 

Na de Oefengroep zwemt u een periode mee in Vianen. Voor uw kind en u heeft dat voordelen. U weet precies waar uw kind staat, u ontvangt ondersteuning op technisch gebied en communicatie is tijdens deze lessen optimaal. 

Ook kan het zijn dat uw kind het spannend om vanaf de ondiepe bassin (Oefengroep) naar het diepe bassin (Voorselectie) te verhuizen. Samen met uw kind maakt u dit proces mee in het water, vertrouwd dus.    

Voor kinderen die er uitspringen stellen wij een versnellingstraject in werking om de zwemles voor hen aantrekkelijk te houden, dit terwijl ons systeem al snel werkt.

Geef de tijd, de tijd!

Onze ervaring leert dat pushen geen zin heeft. In de Startersgroep krijgen wij een goed beeld van uw kind en vervolgens stellen wij een programma samen die past.

Wij geven de tijd, de tijd. 'Gek' genoeg levert dat juist prima resultaten op. U aan het lijntje houden? Waarom? U koopt voor een vaste een A- of een volledig A&B-pakket, wij zijn er dus ook bij gebaat dat uw kind spoedig zwemmen leert. 

In iedere zwemschool of zwembad doet zo'n 25% van de kinderen er wat langer over om een zwemdiploma te behalen. Dat is bij ons niet anders, maar daar maken wij geen probleem van en wij hopen u ook niet. Kinderen voelen die sfeer.

Versnellingstraject

Anderzijds zijn er kinderen die boven het gemiddelde uitsteken, ook voor deze kinderen hebben wij een aanpak die bij hen past. Als kinderen het aankunnen of als een situatie hierom vraag, stellen wij het Versnellingstraject in werking.  

Uw kind krijgt met weinig tot geen wisseling van zwemonderwijzers(essen) te maken. In korte tijd kan uw kind zich zelfstandig door diep water begeven. Ons doel is in eerste instantie overleven. Techniek staat, in het begin, op het 2e plan.

Tijdens onze reguliere zwemuren zal uw kind beoordeeld worden op vaardigheden, uithoudingsvermogen en de uitvoering van technische zwemeigenschappen. 

Zodra wij de indruk hebben dat uw kind persoonlijk aan zijn of haar kunnen zit en er een frequente lesgang heeft plaats gevonden, gaan wij de lessen intensiveren.

Tijdens het diplomazwemmen gaan wij ook niet meer letten of elke voet of arm de juiste beweging maakt. Wij hebben voor die tijd al geselecteerd en maken van het diplomazwemmen een feest zodat uw kind '6 meter breder' de deur uitgaat. 

Maakt u de juiste Keus? 

Kijk even op de page "Maakt u de juiste keus?" en onderneem actie. 

Voor een afspraak; s.v.p. even een bericht naar info@zwemschoolmidden.nl           


122574

Kaart
Opbellen
E-mail
Info