Zwemles, met diplomagarantie, voor een vaste prijs!

Ouders zijn nauw betrokken en zwemmen mee als hun kind voor de eerste keer in het grote bassin les krijgt.

 

Inschrijven v.a. 3.5 jaar en géén inschrijfkosten

Uw kind is 3.5 jaar? inschrijven kan en gegarandeerd vanaf 4.5 jaar op zwemles.

In de Mytylschool Utrecht kan een groot gedeelte van de zwemcursus plaats vinden,

in Helsdingen Vianen kan de gehele cursus plaats vinden. Wij denken met u mee!

Neem alles s.v.p. even goed door zodat u en wij niet voor verrassingen komen te staan. Vragen? Email dan naar info@zwemschoolmidden.nl 

In Utrecht maken wij gebruik van de vertrouwde omgeving van de Mytylschool. 

In dit kleine bassin hebben wij al vele successen geboekt en dat handhaven wij, ook in Vianen bestaat de mogelijkheid om starterslessen te genieten.  

De startersperiode is belangrijk en uiteindelijk maakt ieder kind het normaliter af in Helsdingen in Vianen. De locaties liggen op 15 autominuten van elkaar. 

In Vianen kan de gehele zwemcursus plaats vinden, in Utrecht het gehele begin. 

U kunt uw kind gratis bij ons inschrijven. Op het moment dat het zeker is dat u voor onze zwemschool hebt gekozen betaald u pas de kennismakingskosten. 

Uw kind ontvangt dan de Stickerkaart, u zwemt met uw hele gezin mee tijdens de kennismaking en de borg is opgenomen van het polsbandje welk u nodig hebt als uw kind in Helsdingen te Vianen zwemles gaat genieten op zaterdag. 

De eerste keer dat wij u en uw kind zien, gaan wij de papieren in orde maken, gaan wij met zijn allen zwemmen en uw kind alvast laten wennen aan diep water. 

Als u tijdens de kennismaking beslist om niet met ons door te gaan, betaalt u enkel 20 euro en bent u verder nergens aan gebonden. Als u eens wilt kijken bij onze lessen, dan is dat mogelijk op woensdagmiddag in Vianen tussen 14.15-15.45 uur of zaterdagmiddag tussen 13.30-15.00 uur. 

U kunt komen 'Buurten' in Vianen, u koopt een kaartje bij de receptie en kunt tijdens de recreatieve uren op woensdag en zaterdag zwemmen ons aanspreken en aanschouwen hoe wij met de kinderen en hun ouders oefenen.  

Aanmelden? Graag zo volledig mogelijk het formulier invullen. U maakt het uzelf, en ons, hierbij makkelijker om het e.e.a. spoedig te verwezenlijken.

LET OP Mocht u binnen 24 uur geen reactie ontvangen of u heeft nog iets te vragen, dan kunt u het beste een E-mail sturen naar: info@zwemschoolmidden.nl

Sport en cultuur Helsdingen: Westelijke Parallelweg 1  4133 NH Vianen(U).

A2 vanuit Utrecht de afslag Vianen nemen en onderaan de afrit rechtdoor oversteken. Vervolgens ligt het Sportcentrum 200 meter aan uw rechterhand.

*De diplomagarantie voor het A-diploma is 2 jaar geldig, voor het B-diploma 1 jaar & het volledige A&B-pakket 3 jaar. Daarna investeert u €35- per maand. Overigens komt dit weinig, tot niet, voor. Het gemiddelde voor het behalen van A is zo'n 10 á 12 maanden.    

Film- en/of foto-opnames tijdens zwemlessen is toegestaan, maar...... 

Tijdens onze zwemlessen is het toegestaan om rond het bassin, in aanwezigheid van ouders en/of andere begeleiding film- en/of foto-opname's te maken. Ouders/verzorgers die er bezwaar tegen hebben dat hun kind vastgelegd kan worden op beeldmateriaal, dienen vooraf schriftelijk bezwaar aan te tekenen.     

Het mag duidelijk zijn dat er géén opnames gemaakt mag worden in de kleed- en/of toiletruimtes. Bij vermeende misstanden zal de directie van Zwemschool Midden onderzoek laten verrichten en zo mogelijk aangifte doen bij politie/justitie.

Tijdens het recreatieve zwemmen in Vianen mag u geen foto- of filmopname maken, of u gaat het aanvragen bij het management van Helsdingen. 

Directie Zwemschool Midden  

Kaart
Opbellen
E-mail
Info