Zwemles, met diplomagarantie, voor een vaste prijs!

Ouders zijn nauw betrokken en zwemmen mee als hun kind voor de eerste keer in het grote bassin les krijgt.

 

Uw mening telt en wij nemen u & uw kind serieus

Wij staan altijd open voor opbouwende kritiek, open communicatie en eerlijkheid

Communicatie, erg belangrijk. U geeft kostbaar "bezit" af en daar bent u zuinig op. Via Facebook, deze pagina en onze Nieuwsbrief houden u op de hoogte over nieuwtjes en kunt u uw mening kwijt over de zwemschool.

Zo ontvangt u voor u en uw kind, naast de wekelijkse zwemles, ook een zwemabonnement voor Helsdingen in Vianen. 

Op woensdagmiddag zijn wij in Vianen altijd aanwezig om uw kind bij te staan en hebben wij wat meer tijd om zaken met u door te spreken. "Buurten" noemen wij dat.

Ook op zaterdag is er tussen 08.00-09.00 uur of 15.00-16.00 uur een mogelijkheid om met ons te communiceren en/of om met uw kind extra te komen oefenen. U bent dan aanwezig in zwemkleding. Wel even bericht sturen naar: info@zwemschoolmidden.nl 

Een bepaalde periode zwemt u -in overleg- ook mee, dat kan zijn als uw kind van het kleine naar het grote bassin doorschuift, of als de situatie voor uw kind erom vraagt.

U kunt onbeperkt gebruik maken van het zwemabonnement, de tijden vallen echter wel tijdens de recreatieve uren van Helsdingen. 

Kijk altijd even op www.helsdingen.nl voor de openingstijden.   

Stellingen en vragen van en voor alle tijden;

De zwembaden/scholen moeten meer differentiëren

Meer opbouwgroepen naar diploma A zou goed zijn

  Nee hoor, prima zo   Ja, kinderen zijn verschillend, dus op inspelen   Voor ons kind hoeft dat niet, misschien voor een ander   Geen mening

Hoe is de communicatie in de zwembadwereld?

In zijn algemeenheid is de communicatie met het zwembad/de zwemschool

  Goed   Matig   Slecht   Geen mening

Zwemles op de basisschool?

Zwemles moet op iedere basisschool ingevoerd worden

  Mee eens   Niet mee eens   Geen mening

Gaat de vooruitgang voor uw kind snel genoeg?

De vooruitgang bij de zwemlessen gaat snel;

  Met mijn kind wel   Met mijn kind matig   Met mijn kind niet

Nederlandse zwemdiploma's

In Nederland moet één erkend nationaal zwemdiploma komen

  Ja   Nee   Geen mening


Gastenboek

lydia h
08-07-19 12:37:55
Na 4,5 jaar, 2 kinderen en totaal 4 zwemdiploma's verder nemen wij afscheid van zwemschool midden. De zwemschool waar je kind echt centraal staat. Het is voor onze kinderen geen makkelijke weg geweest. Maar doordat de aanpak van Maarten, Rules en andere collega's eenduidig en enorm positief is ben ik er echt van overtuigd dat ieder kind zwemles verdiend op deze manier. We hebben vele kinderen gezien die elders niet verder kwamen en hier diploma A en B haalden. Wij zijn ook wel eens op advies van Maarten een aantal weken alleen maar vrij gaan zwemmen zodat de "druk" die de zwemles toch gaf eraf te halen. De kleine groepjes, individuele aandacht, duidelijke instructies zijn fantastisch. Ik wil iedereen dan ook deze zwemschool zeer aanbevelen. Dank allemaal voor de fijne begeleiding!
Aaldering
22-06-19 13:46:30
Ik heb net (weer) Maarten en zijn team bij vrienden aanbevolen. Wat een fijne manier van lessen! Op een erg prettige duidelijke manier, met ruimte voor eigen tempo en doorzetten in goede balans. Zo fijn! Dat heeft onze dochters zo goed gedaan! Angsten overwonnen en waterratjes geworden. Samen met je kind oefenen, met de tips van de alerte badmeesters, vonden wij prettig. Helsdingen is ook nog steeds ons favoriete zwembad. Geen negatief punt te verzinnen, dikke aanrader!
Ton de Ruijter
05-06-16 10:56:22
Ik heb vier kleinkinderen waarvan drie jongens, deze boys hebben bij Meester Maarten zwemmen geleerd. De manier waarop Maarten dat doet is volgens mij uniek, geen geschreeuw maar een heel rustige manier van communiceren, ik vond het altijd een genot om mee te maken als er weer een mocht afzwemmen. Maarten is een TOPPER.
Barbara en ouders Kohler
29-11-15 11:35:01
Maarten en Team, een zwemles door jullie is voor de kinderen en ouders een belevenis. Kinderen zijn super snel in het vertrouwen en alertheid is zeer aanwezig. Na 3 lessen zie je al een zwem beweging en kikker-­vliegtuig-­potlood zit diep in het geheugen. Alvast onze hartelijke dank en doorgespeeld naar school en ouders.
Tessa Veenbrink
01-07-15 22:23:35
Beste Maarten, hoeveel positiviteit jij in de kids stopt petje af. Dinand heeft inmiddels zijn A en b diploma gehaald bij jou in ongeveer 15 maanden. We raden jou en je team aan bij andere ouders! Ga zo door
Familie Siebes
09-03-14 18:58:35
Hoera, vandaag hebben onze 2 jongste kinderen hun B diploma behaald.
Via deze weg willen we Maarten en zijn team hartelijk bedanken voor de fijne zwemlessen en goede begeleiding. De jongens vonden het alle 3 fantastisch bij jullie.
Ga zo door!
Tonen: 5  10

Nieuws

Feed

21-09-2022, 08:57

Najaar 2022

   Meer
Kaart
Opbellen
E-mail
Info