Zwemles, met diplomagarantie, voor een vaste prijs!

Ouders zijn nauw betrokken en zwemmen mee als hun kind voor de eerste keer in het grote bassin les krijgt.

 

Helsdingen Westelijke Parallelweg 1 4133 NH Vianen

Helsdingen bevind zich bij de A2 en zo'n 15 autominuten van de Mytylschool Utrecht 

In Helsdingen Vianen vind de kennismaking en het diplomazwemmen plaats

 

Op woensdag zijn wij aanwezig voor bijles

woensdag
14:0015:30
zaterdag
8:0016:00
In Vianen zwemles op zaterdag en woensdag assisteren wij tijdens het recreatieve zwemmen


Startersgroep zaterdag 08.30-09.15 of 09.15-10.00 uur

In de Startersgroep ontvangt uw kind zwemles in diep water in een groep van maximaal 12 kinderen en 3 zwemonderwijzers(essen). Na zo'n 20 minuten wordt de groep gesplitst en ontstaan er 3 groepen met max. 4 kinderen op één zwemonderwijzer.

Uw kind krijgt in de Startersgroep alle oefenstof aangereikt die noodzakelijk is om tot een verantwoorde doorstroming te komen. In deze periode leren wij de mogelijkheden van de kinderen goed kennen en sturen wij uw kind vrij spoedig door naar een groep die bij uw kind op dat moment past. Het maakt ook helemaal niet uit wat uw kind niet kan, maar wat kan uw kind juist wel? Daar gaan wij op door!

Mocht uw kind, om welke reden dan ook, niet aan kunnen haken bij deze groep, dan kan de Gewenningsgroep een optie zijn. U ontvangt dan persoonlijk bericht.

Oefengroep zaterdag vanaf 10.00 uur in het Kleine bassin

Om 10.00, 10.30, 11.00, 11.00, 11.30, 12.00, 12.30 , 13.00,13.30 uur. 

Op zaterdagmorgen wordt uw kind ingedeeld als hij/zij eraan toe is om 'meters' te gaan maken en de techniek wordt geperfectioneerd. Tijdens de kijkdagen is het mogelijk dat u mee gaat zwemmen met uw kind. Daarover krijgt u bericht.  

Tijdens het meezwemmen ontvangt u ook ondersteuning van ons, wat is er leuker om professionele kneepjes van de badmeester aangereikt te krijgen? 

Tijdens deze periode zijn er verschillende vormen van uitvoering, uw kind is hierin de graadmeter.

Voorselectie zaterdag vanaf 09.00 uur in het Grote bassin 

Tussen 09.00-14.00 uur, 30 minuten zwemles. Maximaal 06 kinderen in een groep. 

Op zaterdagmorgen zwemt uw kind wekelijks 'alleen' en onder begeleiding van de zwemonderwijzer(es). U kunt op onze uitnodiging erbij zijn in zwemkleding om eventueel bij te springen. Dit zal verschillen per kind en wij informeren u daarover.

Er wordt gewerkt naar zelfstandigheid. Mocht e.e.a. lukken dan zal uw kind doorstromen naar de Selectiegroep. 

Als voornoemde stap nog te hoog is, kan het zo zijn dat u alsnog ingeschakeld wordt om meer individueel te werken aan de verbeterpunten. 

A-Selectiegroep zaterdag 14.00 uur in het Grote bassin 

Tussen 14.00-14.30 uur. Maximaal 12 kinderen in een groep.    

Uw kind gaat zich in deze groep voorbereiden op de Afzwemgroep. U zwemt niet meer mee, maar u neemt plaats op de kant. Alle zwemslagen en vaardigheden worden uitgediept en er worden individuele verbeterpunten bijgesteld.  

B-lessen zaterdag 14.30 uur in het Grote bassin  

Tussen 14.30-15.00 uur. Twee groepen van maximaal 15 kinderen per groep.

Uw kind gaat zich voorbereiden op het afzwemmen. Borstcrawl, rugslag, onder water zwemmen, schoolslag, rugslag en slimme wetenswaardigheden over zwemmen wordt uw kind aangeleerd. Uw kind wordt een geoefend zwemmer! 

Afzwemgroep in het kleine bassin 14.00 of 14.30 uur

Als uw kind in deze groep verblijft, is het de bedoeling dat er spoedig afgezwommen gaat worden. U krijgt per Email te horen wanneer dat is.

Tijdens het diplomazwemmen zijn alle gezinsleden en opa's en oma's welkom en wordt er afgezwommen met niet meer dan 8 kinderen.   

Oefenblok- Recreatief zwemmen op woensdag!

Woensdag vanaf 14.00 tot 15.30 uur onder onze begeleiding!

Iedere woensdag zijn wij, buiten de schoolvakanties om, aanwezig om u en uw kind extra bij te staan. U kunt op dat moment hulp inroepen met bijvoorbeeld het opduiken van ringen. Maar ook lessen inhalen of extra meters maken naast de reguliere lessen is mogelijk. Zie ook "Buurten" hieronder!

Nog geen kind bij ons op zwemles? Kom "Buurten" in Helsdingen Vianen! 

Koop een toegangskaartje, kom 'buurten', en u kunt de sfeer geheel anoniem bij ons proeven tijdens dit oefenblok. Individueel aanspreken of advies over uw kind, of over onze zwemlessen? Helemaal geen probleem.

Sommige kinderen 'haantjes de voorste' worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Versnellingstraject. Onder begeleiding wordt er een circuit afgelegd die de vaardigheden van deze kinderen danig op de proef laat stellen. 

Tijdens dit oefenblok kunnen wij iedereen bijstaan. Voor onze leskinderen en hun mee zwemmende ouders, zijn hiervoor géén extra kosten verbonden.


Kaart
Opbellen
E-mail
Info