Zwemles, met diplomagarantie, voor een vaste prijs!

Ouders zijn nauw betrokken en zwemmen mee als hun kind voor de eerste keer in het grote bassin les krijgt.

 

Mytylschool-school Blauwe Vogelweg 11  3585 LK Utrecht

De Mytylschool bevind zich nabij stadion Galgenwaard en nabij de Kampong-velden

Bijna het gehele traject kan hier plaats vinden!

Wij zijn gesloten
maandag
16:0018:00
zondag
8:0016:00
Starters op zondag vanaf 08.45 uur. In Utrecht altijd zwemles op zondag

Uw kind start in de Startersgroep op zondag of maandag in de Mytylschool 

Na de kennismaking start de eerste zwemles altijd op zondag of maandag in de Mytylschool in de Startersgroep. Ook als uw kind al elders eerder zwemles heeft gehad. In een vertrouwde en veilige omgeving leren wij hier de grondbeginselen aan.          Gemiddeld duurt het 1 á 2 maanden dat een kind doorschuift naar de Oefengroep. 

Aanrijroute naar het zwembad

Rij tijdens het aanrijden naar het zwembad NIET door naar de hoofdingang.     

De ingang van het zwembad ligt aan de Mytylweg, recht tegenover de atletiekbaan. Tijdens het aanrijden, na ongeveer 800 meter aan de Mytylweg, staat een brandhek open, op dat terrein kunt u uw auto of fiets parkeren. Het zwembad wordt daar duidelijk aangegeven. Tijdens het aanrijden op de Mytylweg komt u langs de Kampongvelden en het gehele complex ligt nabij stadion Galgenwaard.  

Startersgroep op zondag en maandag

In de Mytylschool vind op zondag v.a. 08.30 tot 10.00 uur de Starterslessen plaats. Tijdens deze  lessen, van 45 minuten en begeleid door 1 zwemonderwijzer(es) op maximaal 4 kinderen.  

Als uw kind voor de eerste keer komt, bent u altijd aanwezig. Gemiddeld zal deze periode 1 á 2 maanden duren, maar kinderen doorschuiven na 2 á 3 lessen zijn er ook.

Het kan zijn dat uw kind bijvoorbeeld angstig is en problemen heeft om aan te haken bij de Startersgroep. In dat geval kan uw kind in de Gewenningsgroep geplaatst worden, dit altijd in overleg. 

Maandag

Op maandag om 16.00 uur zijn er ook Starterslessen. Les van 30 minuten, ook 1 zwemonderwijzer(es) op 4 kinderen.

Oefengroep op zondag en maandag 

Vanaf 10.00 vinden de technische Oefengroep lessen van 30 minuten plaats.

Op maandag zijn de Oefengroepen om 16.30 en om 17.00 uur.

De mogelijkheid bestaat dat uw kind alle zwemlessen meemaakt in Utrecht.

Combinatielessen op maandag 17.30 uur

Deze kinderen kunnen zich wel zelfstandig door diep water begeven, maar hebben moeite om het volgende niveau te behalen, of het volgende niveau zal hoogstwaarschijnlijk niet behaald gaan worden. 

Deze les kan ook bedoeld zijn om kinderen de gelegenheid te geven hun vaardigheden te blijven benutten. Kinderen die in het bezit zijn van een A- of een A&B-diplomapakket kunnen door ons benaderd worden voor deze aanpak, dit zonder extra kosten.

Kinderen van 'buitenaf' kunnen ook ingedeeld worden. Deze kinderen kunnen dan gebruik maken van ons externe abonnement. 

Dit abonnement kan de gelegenheid geven om 20X gebruik te maken van de Combinatie-les, tevens kan er gebruik gemaakt worden van de recreatieve uren in Helsdingen Vianen mits u het volledige pakket inkoopt. Combinatie Compleet = 375 euro. De 20 lessen dient u binnen 8 maanden opgesoupeerd te zijn. 

Bij ziekte dient u uw kind tijdig af te melden, 24 uur voor aanvang van de Combinatie-les en tijdens ziekte mag er geen gebruik gemaakt worden van de recreatieve uren in Helsdingen te Vianen.   

De kosten voor het externe abonnement zijn 325 euro en de 20 lessen dienen, evenals Combinatie Compleet pakket, binnen 8 maanden opgesoupeerd te zijn. Dit pakket is zonder abonnement in Vianen.

Als u voor het A&B-pakket kiest, gaan wij maximaal 3 jaar door totdat uw kind minimaal het A-diploma heeft behaald. Mocht het B-diploma achteraf te hoog gegrepen zijn, dan bespreken wij een passende oplossing die altijd in het welzijn zal zijn van uw kind.

Blijkt na aanvang dat, in het belang van uw kind, het niet verstandig is om 'druk' te blijven uitoefenen en uw kind stopt, dan ontvangt u het verschil tussen het A- & B-diploma van ons terug. Deze regel is niet van toepassing als er 3 jaar gebruik is gemaakt van onze diensten. 

Het onjuist of onvolledig invullen van het inschrijfformulier, kan gevolgen hebben voor de diplomagarantie evenals teveel onrechtmatig verzuim. U ontvangt dan minimaal 3X per Email een waarschuwing.

* Na 3 jaar kan uw kind lessen blijven volgen voor via de Combinatie-regeling, voor het A- en het gereduceerde pakket is de termijn 2 jaar.

B-lessen op zondag in Utrecht 

Op zondag v.a. 14.30 en 15.00 uur zijn de B-lessen á 30 minuten ingepland. 

Dit is in een Even óf Oneven week, de andere week bepaald uzelf wanneer u met uw kind 'meters' gaat maken in Vianen. Uw kind kan al zwemmen en wij vinden het dan belangrijk dat uw kind 'losgelaten' wordt. Door zelf te ontdekken ervaart uw kind ook de leuke kanten van het water. 

Door deze speelse aanpak ontwikkeld uw kind zich ook prima, geen strijd. 

Op woensdag zijn wij aanwezig tijdens het recreatieve zwemmen om u en uw kind bij te staan in www.helsdingen.nl Vianen. 


Huisregels & de Nieuwsbrief 

Tijdens de kennismaking en de eerste zwemles bent u erbij, daarna is er 1X in de 8 weken kijkdag. Daarvan houden wij u op de hoogte. 

Wij verzoeken u om notie te nemen van de Nieuwsbrief, die aanwezig is in de kleedruimtes van alle locaties en op zaterdagmorgen bij de receptie van Helsdingen Vianen, informeer ook eventuele invallers (opa/oma) in als u uw kind een keer niet begeleid naar het zwembad. Alvast onze dank.


Kaart
Opbellen
E-mail
Info